Posts

K I A O R A

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera


Hi. Its been awhile guys. Aku rasa macam dah lama gila tak update blog. No new post. I don't know? Last update masa bulan empat, now dah bulan 10. Okaylah masih baru sebab dalam tahun yang sama lagi. Perasaan dia lebih kurang macam masa diploma dulu. Rasa nak update blog lepas dah grad je. Oh, aku dah sambung degree. Kalau baca balik post aku sebelum-sebelum ni aku ada kata pasal nak bagitahu sesuatu. Tapi nak tunggu benda tu jadi dulu baru aku bagitahu. Alhamdulillah, it happens. 
So, aku tengah further degree kat University of Canterbury, New Zealand. Alhamdulillah, rezeki Tuhan nak bagi. Berkat mak ayah, guru. Baru sampai sini bulan 7 haritu. 8 July 2018. Harini dah 6 October 2018. Lagi dua hari genaplah tiga bulan aku kat sini. InsyaAllah dua tahun lagi aku grad. Aku pergi ni atas tajaan MARA, convertible sponsorship. Contohnya, aku dapat first class degree, aku cuma bayar 10% daripada jumlah pinjaman. Okaylah kan. InsyaAllah aku belajar k…

It's 2018

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera


First of all, HAPPY NEW YEAR!! Its 2018 already and, Na dah kahwin :') 
17 November 2017, nikah.
18 November 2017, sanding.




Lol tengok ayah HAHA

Hm orang ingat aku & Abamal ni husband and wife :')
Okay that's it. 

Apa lagi eh 2017? Entahlah banyak juga pahit manis dia so aku nak skip. Terus ke 2018. 

Syasya dah konvo :>

12 April 2018, PICC. 

Setelah 4 tahun diploma termasuk setahun tunggu nak grad. Penatlah tunggu sampai hilang feel dah. Apa-apa pun, terima kasih KPMBM! 

Konvo aku ni memorable sungguhlah sebab masa hari ambil jubah tu I ambil dengan kawan kawan, I drive kereta pi Putrajaya :3 And something happened on the way back. 


Malas nak cerita kenapa tapi, ingatlah apa yang jadi ni semua dengan izin Dia. 
Kat bawah ni gambar pre-convo I. Hihi sebab tak tahu nak post kat mana so here it goes;


Sebab I rasa I kiut waktu ni :> 

Cantik tak gambar I ambil? Guna phone je ok.  Plus, dia ni still single sebab currently Cendol UPM still tak na…