Posts

It's 2018

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera


First of all, HAPPY NEW YEAR!! Its 2018 already and, Na dah kahwin :') 
17 November 2017, nikah.
18 November 2017, sanding.




Lol tengok ayah HAHA

Hm orang ingat aku & Abamal ni husband and wife :')
Okay that's it. 

Apa lagi eh 2017? Entahlah banyak juga pahit manis dia so aku nak skip. Terus ke 2018. 

Syasya dah konvo :>

12 April 2018, PICC. 

Setelah 4 tahun diploma termasuk setahun tunggu nak grad. Penatlah tunggu sampai hilang feel dah. Apa-apa pun, terima kasih KPMBM! 

Konvo aku ni memorable sungguhlah sebab masa hari ambil jubah tu I ambil dengan kawan kawan, I drive kereta pi Putrajaya :3 And something happened on the way back. 


Malas nak cerita kenapa tapi, ingatlah apa yang jadi ni semua dengan izin Dia. 
Kat bawah ni gambar pre-convo I. Hihi sebab tak tahu nak post kat mana so here it goes;


Sebab I rasa I kiut waktu ni :> 

Cantik tak gambar I ambil? Guna phone je ok.  Plus, dia ni still single sebab currently Cendol UPM still tak na…

:(

Tak suka pendam :( Nanti sakit hati :( Tapi nak luah pun orang asyik busy, ada benda lain lagi hmm :( Kita pun rasa serba salah :( 


"At the end of the day it’s u. it’s u who has to make sure that u’re okay. it’s u who has to hold yourself. it’s u who has to decide to keep going. u have to keep holding on & keep trying. it’s u & u CAN do it. u can do w/e u want to do because u ARE strong & you’ve made it so far" -Twitter 


Sedihlah :(